Nemzetközi foci

Dárdai csapata nem tudott fordítani

A Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott az osztrák Grödig otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Mint ismeretes, Dárdai Pálnak hétfőtől kezdve már csak klubcsapatára kell koncentrálnia. A Bundesligában szereplő Hertha BSC felkészülési mérkőzést játszott az osztrák élvonalbeli SV Grödig otthonában. A berliniek kétszer is hátrányban voltak, egyenlíteni még sikerült nekik, fordítani azonban már nem. A találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget.

A Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim erősen készül a Bundesliga következő idényére. A kék-fehérek a norvég első osztályban szereplő Lilleström ellen játszottak felkészülési mérkőzést, ami 1-1-es döntetlennel ért véget. Honfitársunk kezdőként kapott lehetőséget, és végig a pályán volt.

Az Eredevisében szereplő Zwolle együttese felkészülési mérkőzést játszott Futács Márkó csapatával, a török élvonalbeli Mersin İdmanyurdu-val. A találkozót simán, 5-1-re nyerték a hollandok. Honfitársunk kezdőként, végig a pályán volt.

Olvasói sztorik