Nemzetközi foci

Nikolics két, Priskin egy gólt lőtt

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva vereséggel kezdte az orosz bajnokságot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Miriuta László vezetőedző csapata, a marosvásárhelyi ASA 5-1-re győzött az Astra Giurgiu vendégeként a román élvonal második fordulójában.

Győzelemmel kezdte a szlovák bajnokságot Priskin Tamás együttese, a Slovan Bratislava, amely 2-1-re győzött a Zlaté Moravce vendégeként. A magyar válogatott csatár szerezte a találkozó első gólját.

Nikolics Nemanja csapata, a varsói Legia 4-1-re győzött a Slask Wroclaw otthonában a lengyel élvonal első fordulójában. A magyar válogatott csatár végigjátszotta a meccset, és együttese harmadik, illetve negyedik találatát is ő szerezte.

A kínai élvonal huszadik fordulójában a Csangcsun Jataj 1-1-et játszott a Jiangszu Sainty otthonában. A vendégeknél Huszti Szabolcs a kezdőben, Elek Ákos a kispadon kapott helyet, és éppen egymást váltották a 64. percben. Honfitársaink klubja a kilencedik helyen áll a bajnokságban.

A Dinamo Moszkva a szentpétervári Zenit vendégeként kezdte az orosz bajnokságot. A fővárosiak magyar válogatott játékosa, Dzsudzsák Balázs kezdőként kapott lehetőséget, de a szünetben lecserélték a 2-1-re elveszített meccsen, amelyen a Dinamo a teljes második félidőt emberhátrányban töltötte.

Az észak-amerikai profiliga (MLS) alapszakaszában a 18. mérkőzését játszotta Németh Krisztián együttese, a Sporting Kansas City, és a jó sorozat egyéni- és csapatszinten sem szakadt meg. Az SKC 2-1-re győzött a kanadai Montreal Impact ellen, a kezdőként pályára lépő honfitársunk pedig már a negyedik percben gólpasszt adott, aztán a 63. percben lecserélték.

Olvasói sztorik