Nemzetközi foci

„Minden Balázstól függ” – mondta orosz edzője Dzsudzsákról

Egyelőre Sztanyiszlav Csercseszov sem tudja, mi lesz a magyar játékos sorsa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Pénteken látott napvilágot a hír, miszerint a Hertha BSC 11 millió eurós ajánlatot tett a Dinamo Moszkvának a magyar válogatott csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban.

Ehhez képest a championat.com azt írta, hogy az orosz klub még mindig nem kapott ajánlatot honfitársunkért. A cikk megjegyzi, hogy mivel a Dinamo komoly pénzt kér érte, a legmegfelelőbb választás egy tőkeerős német klub lenne számára. A szerződése az idei naptári év végén jár le.

A 28 éves Dzsudzsák az előző szezonban 43 mérkőzést játszott a moszkvaiak színeiben, hét gólt szerzett és volt 13 gólpassza. Csapata a negyedik helyet szerezte meg a bajnokságban, de nem játszhat az Európa Ligában, a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt.

Az említett portálnak adott hosszú interjújábanSztanyiszlav Csercseszov vezetőedző elmondta: egyik alapelve, hogy elsősorban tényekről szeret beszélni, honfitársunk sorsa pedig még bizonytalan. Statisztikailag nagyon jó volt az elmúlt idénye, ez jó alap a klub számára a tárgyalások során.

– Biztosan találkozni fogunk vele, és mindent részletesen átbeszélünk. Addig nem tudunk következtetéseket levonni, amíg nem ismerjük az álláspontját. Három lehetőség van: meghosszabbítja a szerződését, vagy az év végén ingyen távozik, most távozik, ha egy klub pénzt ad érte. Minden Balázstól függ – mondta a vezetőedző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik