Nemzetközi foci

Gálhidi az arab világba megy

A Kazincbarcika után az Al-Wahda vezetőedzője lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Távozik az NB III Keleti-csoportjának negyedik helyén végző Kazincbarcika vezetőedzője, Gálhidi György. A korábban több NB I-es klubnál is megforduló 61 éves szakvezető ismét külföldön tevékenykedik majd.

– Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam Kazincbarcikán. Van összehasonlítási alapom, hiszen voltam az NB I-ben is több helyen, de ilyen elismerést és megbecsülést nem nagyon éreztem sehol, a játékosokkal is megfelelően tudtunk együtt dolgozni. Néhány hete kaptam ajánlatot az Egyesült Arab Emirátusokból, az Al-Wahda nevezetű klubtól, amit nem lehetett visszautasítani – nyilatkozta Gálhidi György a boon.hu oldalon.

Az Al-Wahda az emírségek legutóbbi bajnokságának negyedik helyén végzett, két ponttal maradt le a dobogóról, ami az ázsiai Bajnokok Ligájában való indulást jelentette volna. Érdekesség, hogy a klub utánpótlásában magyar erőnléti edző dolgozik, Margl Tamás személyében.

Gulyás Tibor, a KBSC FC Kft. ügyvezetője a regionális portálnak elmondta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az utódlásról Huszák Gézával, viszont más edző is képben van, egyelőre tehát nem történt kézfogás. Két-három napon belül eldőlhet a KBSC következő vezetőedzőjének személye.

Olvasói sztorik