Nemzetközi foci

Németh Krisztán lett Amerika legjobbja

Lezárult a szavazás, amit honfitársunk nyert meg!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

FRISS:

Amerikai idő szerint szerdán éjfélkor lezárult a szavazás, ami 35.9 százalékos eredménnyel Németh Krisztián nyert meg!

A további sorrend: Giovinco (29.1%), Dempsey (22.62%), Kamara (7.69%) és Wondolowski (4.69%).

Korábban írtuk:

Az észak-amerikai profiliga (MLS) honlapjánismét a szurkolók dönthetik el, ki volt az elmúlt hónap (jelen esetben május) legjobbja. Az öt jelölt egyike honfitársunk, Németh Krisztián.

Ez a hónap egyébként is egyértelműen a támadókról szól. Ez az első alkalom idén, hogy védő és kapus sem került a jelöltek közé. Az öt támadó összesen 18 gólt és nyolc gólpasszt jegyzett májusban, ez valószínűleg még nehezebbé teszi a döntést, de ez a feladat… A szavazásra szerda éjfélig van lehetőség.

A jelöltek: Clint Dempsey (Seattle Sounders), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Kei Kamara (Columbus Crew), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes), valamint Németh Krisztián (Sporting Kansas City).

Honfitársunkat az MLS honlapja a Magyar Íjász becenéven emlegeti, nyilván a védjegyévé vált gólöröm miatt. A szerző azt sem felejti el megjegyezni, hogy meghívták a finnországi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatottba. Májusban három gólt és két gólpasszt jegyzett, és az SKC részben ezeknek köszönhetően találta meg a ritmust.

Örömhír, hogy kedden este fél 11-kor Németh Krisztián vezette a szavazást, reméljük, előnye kitart holnap – amerikai idő szerint – éjfélig.

Olvasói sztorik