Nemzetközi foci

Máris eladják Szalai Ádámot?

Három csatár szerepel a Hoffenheim keretében, márpedig ezt soknak tartja az ügyvezető.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Peter Rettig, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim ügyvezető-igazgatója interjút adott a Bildcímű napilapnak. A cikkben a többi között szóba került, hogy Modeste, Szalai Ádám és Schipplock személyében három csatár is szerepel a keretben, ami egy kicsit soknak tűnhet.

A klubvezető szerint nem tervezték, hogy hárman lesznek majd erre a posztra, de tavaly nyáron nem tudhatták, Sven Schipplock mikor tér vissza a titokzatos ideggyulladása után. Anthony Modeste több klubtól is kecsegtető ajánlatot kapott, és nem voltak biztosak benne, hogy menni akar-e, vagy maradni, meg tudjuk-e tartani, illetve motivált-e még? Aztán jött Szalai leigazolásának lehetősége, akiről azt gondolták, hogy igazán jó csatár.

Egyformán jó három játékosról van szó, nem mindig volt könnyű a helyzet a játékosok és az edző részére. Ez azt eredményezi, hogy a következő hetekben egy csatártól meg kell válniuk. Modeste szerződése még egy évig érvényes, de még vele kapcsolatban is kérdés, hogy meg akarják-e tartani, illetve szeretne-e távozni?

– Szalai Ádámmal is beszélünk. Úgy gondolom, nem volt elégedett ebben a szezonban. Nem tudom, mit tervez, de meg kell várni a tárgyalásokat – mondta Rettig.

A cikk szerzője szerint ez úgy hangzik, mintha nem zárnák ki Szalai eladását, de az ügyvezető erre csak annyit mondott, a tervek hamarosan konkretizálódnak.

Olvasói sztorik