Nemzetközi foci

Szalai Ádám egy csődtömeg?

Egyre durvább jelzőkkel illeti a helyi sajtó a német Hoffenheim magyar csatárát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A német élvonal 32. fordulójában a Hoffenheim 3-1-re kikapott az Eintracht Frankfurt otthonában. A vendégek magyar csatára, Szalai Ádám végigjátszotta a találkozót. A vereség miatt elúszni látszik az Európa Liga-szereplés lehetőséget.

A csapattal szemben mostanság meglehetősen kritikusrnz.de most sem fukarkodik a nem éppen dicsérő jelzőkkel. Alexander Rosen sportigazgató viszont leszögezte, hogy a játékosok karaktere teljesen rendben van, és elutasította a szakmai kritikákat. Talán a mentális minőséggel lehet probléma, mert a hozzáállásukkal kapcsolatban nincs kétsége – tette hozzá.

A szurkolók nem hittek a szemüknek, mert az egy héttel korábban ragyogóan játszó, és a Borussia Dortmund ellen 1-1-re végző kedvenceik most ötlet és meggyőződés nélkül fociztak.

A terjedelmes cikk szerzője ezúttal sem hagyta ki a ziccert, és az utolsó bekezdésben megint belerúgott egyet Szalai Ádámba.

A Hoffenheim játékoskeret az anyagi lehetőségek és a szakmai célok függvényében fog változni nyáron. Rosen szerint Frankfurtban újra kiderült, hogy nem rendelkeznek minőségi kerettel. Erre a szerző példaként honfitársunkat említi, akit teljes csődnek nevez. Márpedig így nem lesz képes kilépni Európába a társaság, helyette be kell érnie a nyolcadik-tizedik hellyel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik