Nemzetközi foci

Ismét kritizálták Szalai Ádámot

A magyar válogatott támadó a Hoffenheim hét legrosszabb igazolása közül az egyik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szalai Ádámot a közelmúltban több német lap is kritizálta gyenge teljesítménye miatt. A Bundesligából már csak egy mérkőzés van hátra, de úgy tűnik, nem érhet véget úgy a szezon, hogy még egyet bele ne rúgjanak honfitársunkba.

Ezúttal az egyik legpatinásabb német lap, a Bildösszeállításában szerepelt, mint a hét legrosszabb Hoffenheim-igazolás egyike. A hét nevet tartalmazó listán a magyar csatár mellett Ermin Bicakcic, Oliver Baumann, Steven Zuber, Janik Haberer, Pirmin Schwegler, valamint Kim Dzsin Szu szerepel.

A magyar támadó 26 bajnokin csupán négyszer talált be, ráadásul párharcainak csupán negyven százalékát nyerte meg. Kijelenthetjük, a Hoffenheim hatmilliós befektetése nem térült meg. A Bild szakírója tízes skálán hatosra értékelte Szalai idényét, amellyel egyébként a rosszak között a legjobb lett, persze, erre akkor sem lehet büszke.

Szalai Ádám 2014 decemberében talált be utoljára a Hoffenheim színeiben, ami – lássuk be – valóban nem túl imponáló, különösen egy csatártól. Reméljük a következő idénye már jobban sikerül majd.

Olvasói sztorik