Nemzetközi foci

Horvátországba mehet Carrillo

A Videoton vezetőedzője elégedetlen a székesfehérvári helyzettel, ezért a Hajduk Splithez távozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A spanyol Joan Carillo lehet a horvát Hajduk Split vezetőedzője, miután nem egyezett meg a szerződés meghosszabbításáról a Videotonnal, amellyel bajnoki címet nyert Magyarországon – írja némileg pontatlanul a goal.com, hiszen tudjuk, hogy a trénernek egy évig még él a székesfehérváriakkal kötött megállapodása.

A Hajduk vezetőinek jelöltje a Maribor trénere, Ante Simundza volt, de nem jártak sikerrel a megbeszélések, ezért újra keresgélni kezdtek, és ezúttal a spanyol szakvezető szerződtetését célozták meg, sőt már konkrét lépéseket is tettek a megszerzéséért. Nem hivatalos információk szerint Carrillo 250 ezer eurót kap majd egy évben a horvátoknál, szemben a Videotonnál keresett 180 ezer euróval.

Korábban három évig volt másodedző Székesfehérváron, aztán az első vezetőedzői idényében bajnokságot nyert, most mégsem elégedett, mert számos kulcsemberrel nem tudtak megegyezni a vezetők, ezek a játékosok nem kapnak új szerződést, elhagyják a klubot. Ezen kívül Carrillo nincs azonos a hullámhosszon Burcsa Győző sportigazgatóval.

A Hajduk Split illetékesei egy héten belül dönteni akarnak, a spanyol edző pedig állítólag néhány nap haladékot kért a végleges válasz előtt.

Mindez azért érdekes, mert Joan Carrillo a közelmúltban többször is kijelentette, hogy szeretné kitölteni a szerződését Fehérváron, és már javában tervezgeti a következő idény keretét, illetve Bajnokok Ligája-selejtezős csapatot. Persze, a hírek szerint egy francia tréner személyében már az utódja is megvan a Videotonnál…

Olvasói sztorik