Nemzetközi foci

Vidáék újabb lépése az élvonalért

A Graafschap megnyerte a holland osztályozó elődöntőjének első mérkőzését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Győzelemmel folytatta osztályozós szereplésért a holland másodosztályú De Graafschap. A Vida Krisztofert is soraiban tudó együttes az élvonalért vívott elődöntő első mérkőzésén 1-0-ra verte a Go Ahead Egles-t, így előnyből várja a hétfői, idegenbeli visszavágót. A magyar támadó végigjátszotta a találkozót.

Babos Gábor klubja, a NAC Breda is érdekelt az elődöntő másik ágán: a csapat a VV Venlo otthonában kezdte az oda-visszavágós párharcot, és szintén 1-0-s győzelmet könyvelhetett el. Babos a kispadról követte az eseményeket.

Idegenben győzte le a Genclerbirligit a Futács Márkót is foglalkoztató Mersin Idman Yurdu. A török bajnokság 33. fordulójában 2-1-re nyert a magyar támadót ezúttal be nem cserélő együttes, amely így már biztosan a legjobb nyolc között végez az idényben.

Hosszú kihagyás után ismét pályára lépett Filkor Attila, az olasz Avellino játékosa. A 63. percig volt a pályán, majd lecserélték a Brescia ellen 3-2-re elveszített másodosztályú bajnokin.

Olvasói sztorik