Nemzetközi foci

Nyolcgólos meccsen talált be Németh Krisztián

VIDEÓ: a Kansas City a Houston vendégeként játszott 4-4-es döntetlent az amerikai profi bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Kifejezetten szórakoztató, jó iramú meccsen játszott 4-4-es döntetlent a Sporting Kansas City a Houston Dynamo ellen az észak-amerikai profi bajnokság (MLS) alapszakaszában. A Kansas City Németh Krisztián révén szerzett vezetést, azonban innen három hazai gól következett. A nyolcvanadik percre viszont egalizáltak a vendégek, sőt emberelőnybe is kerültek, de gólt mégis a Houston szerzett a 83. minutumban. A ráadásban azonban Benny Feilhaber is betalált, így 4-4-es eredménnyel zárult az összecsapás.

Németh Krisztián végigjátszotta a találkozót, gólja mellett egy tizenegyest is kiharcolt.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!