Nemzetközi foci

Egy pontot ért Bajner gólja

Honfitársunk a becserélése után nyolc perccel már be is talált, akkor még vezetett a Notts. [b]VIDEÓ![/b]

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az angol harmadosztály (League One) 38. fordulójában két, kiesés elől menekülő csapat találkozott. A Notts County borzalmasan kezdte a találkozót, hiszen a vendég Scunthorpe már az első percben vezetést szerzett. A mérkőzés végül 2-2-es eredménnyel ért véget. A hazaiaknál Bajner Bálint csereként a 65. percben állt be, a 73. percben pedig gólt szerzett.


Az észak-amerikai profiliga (MLS) alapszakaszának negyedik fordulójában Németh Krisztián együttese, a Sporting Kansas City 1-0-ra nyert a New York City otthonában. Honfitársunkat nem nevezték a keretbe.

Az olasz harmadosztály (Lega Pro) A-csoportjának 32. fordulójában Novothny Soma együttese, az FC Südtirol gól nélküli meccset játszott a Lumezzane otthonában. A magyar csatár végig a pályán volt, és kapott egy sárga lapot.

Bejutott a női Bajnokok Ligája elődöntőjébe Jakabfi Zsanett csapata, a német VfL Wolfsburg, amely a hazai első meccs döntetlenje (1-1) után idegenben is ikszelt (3-3) a svéd Rosengard ellen, és idegenben lőtt több góllal lépett tovább. A magyar játékos ezúttal csereként lépett pályára a nyolcvanadik percben.

A Strömsgodset 2-1-re nyert a szintén norvég Lilleström vendégeként, felkészülési mérkőzésen. A győztes csapatban Kovács Péter kezdő volt, majd a második félidőben lecserélték.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik