Nemzetközi foci

VIDEÓ: Simon Krisztián gólt szerzett

Megvan az 1860 München magyar játékosának első találata a Bundesliga másodvonalában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A német másodosztály 25. fordulójában megszerezte első gólját az 1860 München színeiben Simon Krisztián – a 34. percben ő lőtte csapata első találatát a Greuther Fürth otthonában. A 3-0-ra nyerő vendégeknél honfitársunk végigjátszotta a találkozót, akárcsak a vesztes hazaiaknál Korcsmár Zsolt, akinek a labdavesztése is kellett az első gólhoz…

Az olasz harmadosztály (Lega Pro) A-csoportjának 29. fordulójában Novothny Soma együttese, az FC Südtirol hazai pályán sokáig vezetett, de végül 1-1-et játszott a Novara ellen. A magyar csatár végig a pályán volt, a 13. percben sárga lapot kapott.

Tamás Krisztián csapata, a házigazda Slavia Praha 2-0-ra és 3-1-re is vezetett a Mlada Boleslav ellen a cseh élvonal huszadik fordulójában, végül mégis a vendégek nyertek 4-3-ra. Honfitársunk végigjátszotta a meccset.

A holland másodosztály 29. fordulójában Vida Krisztofer együttese, a De Graafschap hazai környezetben 5-0-ra kiütötte a PSV Eindhoven tartalékjait. A magyar fiatal kezdő volt, de a 66. percben lecserélték.

Olvasói sztorik