Nemzetközi foci

Küzdeni, és meglepetést szerezni

Guzmics Richárd elmondta, hogy tökéletes összpontosításra lesz szükség a Legia Warszawa ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Guzmics Richárd csapata, a Wisla Krakow a sorozatos nyeretlenség miatt edzőváltáson esett át. A magyar válogatott hátvéd az edzésekről és a Legia Warszawa elleni hétvégi bajnokiról mondta el a véleményét a klub honlapján.

– Úgy vettem észre, hogy többet és intenzívebben gyakorlunk. Az edzőváltás mindig új lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megmutassák, mire képesek. Egyesek számára lehet, hogy ez új esélyt ad, hogy hosszú idő után ismét a kezdőcsapatba kerüljenek – mondta Guzmics.

A Wisla Krakow csapatára komoly erőpróba vár, hiszen a hétvégén az éllovas Legia Warszawa ellen lép pályára.

– Nehéz, egyben fontos mérkőzés előtt állunk, de meg kell próbálnunk jobban játszani, mint ahogy eddig tettük. Nincs rosszabb csapatunk, küzdeni kell a pályán, és meglepetést szerezni Varsóban. Nem félünk, és nem áll szándékunkban feladni a harcot.

– A Legia nagyon jó csapat, ezt láthattuk az Európa Ligában is. Két egyforma erősségű kezdőtizenegyet is ki tud állítani. Nehéz mérkőzés lesz, mert nem könnyű ellenük játszani. Tökéletes összpontosításra lesz szükség, és mindent bele kell adni ahhoz, hogy kedvező eredményt érjünk el. Az előző négy meccsen csak egy pontot szereztünk, és most el kell kezdenünk felzárkóznunk a tabellán – zárta mondandóját Guzmics.

Olvasói sztorik