Nemzetközi foci

Lyoni duót venne az Inter

A milánóiak célja a következő idényben a BL, és ennek megfelelően erősítenének a nyáron.

Kapcsolódó cikkek

Az Inter vezetősége már a következő szezonra koncentrál, ami nem is meglepő, hiszen az idei kiírás már elúszott a kék-feketéknek. A milánóiaknál már azon munkálkodnak, hogy a nyáron hogyan erősítsék meg a keretüket. Tény, hogy a patinás olasz klub csillaga az utóbbi időben, leszállóágban van. A Serie A-ban jelen pillanatban a tizedik pozíciót foglalja el Roberto Mancini legénysége, tíz pontra lemaradva a még Euórpa Ligát érő ötödik helytől. Thohir elnök úr a Lyon duójával szeretne erősíteni, hiszen nem titkolt cél a klubnál a Bajnokok Ligájában való indulás jogának a kiharcolása.
Mind a két játékos a csapat fontos láncszemének számít, az egyik a gólgyáros Alexandre Lacazette, míg a másik Nabil Fekir. A 23 esztendős francia támadóért egész Európa sorban áll, ami nem is csoda, hiszen eddig 26 bajnokin 23-szor volt eredményes. Nabil Fekir egy 21 esztendős középpályás, aki már 11 találatnál jár a Ligue1-ben, hatalmas tehetségnek tartják a francia játékost, aki egyébként lyoni születésű, és a francia rekordbajnok utánpótláscsapataiban pallérozódott. Kérdés, hogy a két játékos feladná-e Bajnokok Ligáját a milánóiak kedvéért, különösen, ha a Lyon még a francia bajnokság idei kiírását is megnyeri.
A transfermarkt.de nevű német szaklap információi szerint a két játékos piaci értéke összesen 30 millió euró körül mozog.

Olvasói sztorik