Nemzetközi foci

Falcao távozik Manchesterből

Boldog Manchesterben, ám a kevés lehetőség miatt új csapatot keres magának a kolumbiai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több játéklehetőségre vágyik, ezért a szezon végén távozhat a Manchester United csapatától a kolumbiai Radamel Falcao, aki az AS Monaco kölcsönjátékosaként szerepel az angol sztárcsapatnál.

A játékos elmondása szerint, a szezon végén bizonyosan távozik az angol klubjától, de addig is a hátralévő meccsekre koncentrál. A támadó elmondta, szezon végén dönt csak arról, hogy hol folytatja a pályafutását, de olyan csapatban játszana szívesen, ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut. A kolumbiai támadó rossz szériában van, Louis van Gaal vezetőedző alatt kevés lehetőséget kap, és mindössze négy gólt szerzett a szezonban.

Falcao február óta nem került be az MU kezdőcsapatába, és olyan rangadókat kényszerült kihagyni, mint a Liverpool vagy éppen az Arsenal elleni derbi, ezért valószínűsíthető, hogy szezon végén eligazol Manchesterből.

– Természetesen szezon végén le fogok ülni és meg fogom nézni, hogy számomra mi a legmegfelelőbb opció. Nyilvánvaló, hogy találnom kell egy helyet, ahol folyamatos játéklehetőséghez juthatok – mondta Falcao egy kolumbiai rádiónak, majd hozzátette, egyelőre jelenlegi csapatára koncentrál.

– Van Gaalnak is, csakúgy mint a többi edzőnek döntéseket kell meghoznia. Attól függetlenül, hogy favorizál-e engem vagy sem, megpróbálok profiként viselkedni és megpróbálok élni azzal a lehetőséggel, amit kapok.

A támadó kiemelte, nagyon boldog Manchesterben, örül annak, ahogy a szurkolók és a csapattársai bánnak vele, és mindent meg fog tenni csapatáért a hátralévő meccseken.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik