Nemzetközi foci

Real Madrid: Bale maradna, Khedira megy

A walesi szélső az őt ért szurkolói atrocitások ellenére sem távozna a királyi gárdától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint Gareth Bale annak ellenére is maradna Madridban, hogy több angol topklub, köztük a Chelsea, és a Manchester United is visszacsábítaná a szigetországba. A walesi szélső távozásáról szóló hírek többször is felrebbentek, hiszen a szurkolók nem egy alkalommal fütyülték ki a játékost. Legutóbb a Real Madrid El Clásicón elszenvedett vereségének a levét is ő itta meg, hiszen dühös szurkolók megrongálták az autóját, amikor el akarta hagyni a stadiont. Bale lelkesedése ennek ellenére töretlen, és nem akar távozni Madridból.
A walesi játékos mutatóira önmagában nem lehet panasz, hiszen az idei kiírásban 25 bajnokin tizenkétszer talált az ellenfelek hálójába. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fontos meccseken, rendre nem a tőle elvárt teljesítményt hozza.
A Real Madrid középpályása Sami Khedira kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, és szinte már biztos, hogy távozik a királyi gárdától. A 27 esztendős német válogatott játékos 2010-ben érkezett a Stuttgarttól a spanyol fővárosba, és a hírek szerint a nyáron visszatér a Bundesligába. Leginkább a Schalke 04 együttesével hozzák szóba. Vélhetőleg nem lesz nehéz csapatot találnia, mivel nyáron lejár a szerződése, ezért ingyen távozhat, tehát csak a személyes feltételeiről kell megegyeznie leendő klubjával.

Olvasói sztorik