Nemzetközi foci

Köteles beszólt a csapattársainak

Csalódott a magyar kapus, mert a belga KRC Genk nagy meglepetésre lemaradt a felsőházi rájátszásról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétvégén lezárult a belga élvonal alapszakasza, és mivel a KRC Genk az utolsó – harmincadik – fordulóban kikapott a Standard Liége otthonában, a várakozásokkal ellentétben nem jutott be a felsőházi rájátszásba.

A csapat magyar kapusa, Köteles László a voetbal24.be oldalon kifakadt, és nagyjából kijelentette, hogy szerint semmi keresnivalójuk a csapatban olyan embereknek, akiknek az alsóházi rájátszás semmit nem számít.

– Dühös és csalódott vagyok. Úgy érzem magam, mintha kiestünk volna az élvonalból, mert egy olyan klub számára, mint a Racing Genk, nagy szégyen, hogy nem képes az első hatban végezni – kezdte Köteles. – Hogy mi volt a baj? Hol is kezdjem… Határozottan állítom, hogy ennek semmi köze ahhoz, ki érezte jól magát és ki volt boldogtalan. Csak meg kell nézni, hányszor játszottunk döntetlent. A szezon elején kiesőhelyen álltunk, és alig szereztünk gólt. Remélem, az üzenetem célba talál a csapattársaimnál, mert akinek nem számít az alsóházi rájátszás, az máris összecsomagolhat, és távozhat.

Olvasói sztorik