NB I

A DVTK a szíve csücske

Köteles László pénteken meglátogatta egykori klubját, egykori kapusedzőjét, Veréb Györgyöt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban két évig volt a diósgyőri futballcsapat hálóőre Köteles László. A kapus előbb kölcsönben szerepelt a belga KRC Genkben, majd végleg a kék-fehérekhez került, jelenlegi kontraktusa 2017. június 30-ig érvényes.

– A téli szünetben sajnos nem tudtam hazajönni, egy sérülés miatt kint dolgoztam azért, hogy az edzőtáborozásra már százszázalékos állapotban legyek – mondta Köteles László a boon.hu oldalon.

A 29 éves kapus naprakész a Diósgyőr és a magyar futball történéseit illetően.

– Az összes olyan televíziócsatornám megvan, amelyeken magyar futballt lehet nézni, de manapság minden információ megtalálható különböző honlapokon is, ezeket sűrűn olvasom – magyarázta Köteles László, aki külön kitért a DVTK-ra is. – Ég és föld a különbség ahhoz képest, mint amikor én még itt voltam. Jól haladnak a dolgok, látom, vannak új pályák, a csapat kiválóan szerepelt az idén, jövőre akár megcélozhatja az első három helyet, amire most is volt esély, nem sokon múlt, hogy nem érte el már most. A kupadöntő elvesztését sajnálom, azt is, hogy élőben, a helyszínen nem tudtam megnézni ezt a mérkőzést.

A Belgiumban szereplő kapust megkérdezték: lát-e arra esélyt, hogy valaha is visszatérjen Miskolcra?

– Az ember soha ne mondja, hogy soha – tette hozzá Köteles László. – Jelen állás szerint harminchét-harmincnyolc éves koromig védeni szeretnék, ha lehet, Belgiumban, vagy ha lehetőség nyílik rá, akkor egy másik nyugat-európai klubban. Szeretek kint focizni, élni, ez nem titok. A DVTK mindig is a szívem csücske marad, hiszen itt lettem valaki, itt figyeltek fel rám, a Diósgyőrnek köszönhetem, hogy sikerült Genkbe eljutnom. Kívánom a DVTK-nak, hogy legyenek az eredmények mellett jó kapusai is, ne olyan, aki csak levezetni jön majd haza.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik