Nemzetközi foci

A magyar kapus nevét skandálták Belgiumban

A Genk szurkolói nagyon berágtak kedvenc csapatuk edzőjére Köteles László mellőzése miatt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Köteles László csapata, a KRC Genk 3-1-es vereséggel kezdte a belga bajnokság új idényét a KV Mechelen ellen, de mindezt honfitársunk a kispadról volt kénytelen végignézni. Szó sincs eltiltásról vagy sérülésről, Emilio Ferrera vezetőedző – Guy Martens a kapusedző tanácsát figyelmen kívül hagyva – úgy döntött, hogy a nyáron igazolt holland Marco Bizot kap lehetőséget a nyitányon.

– Amikor szombaton megtudtuk a kezdőcsapatot, mindketten meglepődtünk. Három hete vagyok itt, keményen dolgozom és igyekszem tanulni, de feltételeztem, hogy az edző Kötelest választja – idézi a voetbal24.be cikkea 23 éves holland kapust.

Bizot azonban nem nyújtott valami jó teljesítményt, három gólt kapott, ezért a szurkolók nagyon dühösek voltak Ferrera edzőre, hiszen Köteles László a közönség egyik kedvence. Nem véletlenül skandálták a mérkőzés alatt többször is a nevét.

Az ideges drukkerek haragja a meccs után sem csillapodott. Nem felejtették az előző szezon gyenge szereplését, és a drámai rajt csak olaj volt a tűzre, Gunter Jacob sportigazgató és Emilio Ferrera vezetőedző távozását követelték.

Olvasói sztorik