Nemzetközi foci

Szuperkupa-győztes magyar kapus

Turi Géza kupacímvédő együttese, a Víkingur nyerte a tizenegyespárbajt a Feröer-szigeteken.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az angol másodosztály (Championship) 33. fordulójában Tőzsér Dániel végigjátszotta a Watford hazai meccsét, amelyet csapata 3-0-ra megnyert a Rotherham ellen.

A sérült Bogdán Ádám ezúttal is hiányzott a Bolton Wanderers keretéből a Middlesbrough otthonában elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával. Király Gábor a Fulham kispadjáról nézte végig a Wolverhampton Wanderers vendégeként beszedett 3-0-s zakót. A Watford az ötödik, a Bolton a 19., a Fulham a huszadik helyen áll.

Turi Géza csapata, a kupagyőztes Víkingur nyerte a feröeri Szuperkupát, miután a 3-3-as rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőzte a bajnoki címvédő B36-ot. A rutinos kapus végigvédte az összecsapást, amelyen a tudósításszerint több bravúrt is bemutatott. Az aranyéremről végül tizenegyespárbaj döntött, ezt Turi együttese 5-3-ra nyerte meg.

Olvasói sztorik