Nemzetközi foci

Guzmics Richárdot kiállították

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Guzmics Richárd csapata, a lengyel Wisla Kraków hazai környezetben 1-1-et játszott a Pogon Szczecin ellen a 21. fordulóban. A magyar védő kezdőként szerepelt és majdnem végig a pályán volt. A 19. percben megkapta első sárga lapját, majd a 91. percben a másodikat, úgyhogy a játékvezető kiállította.

Megszakadt a NAC Breda hosszú ideje tartó nyeretlensége a holland élvonal 24. fordulójában. Babos Gábor csapata 2-1-re nyert hazai pályán a Cambuur ellen, de a rutinos magyar kapust nem nevezték a meccskeretbe.

A német másodosztály 22. fordulójában Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth gól nélküli meccset játszott a tizenegyest hibázó vendég Sandhausen ellen. A magyar védő kezdő volt és végigjátszotta a találkozót.

Nagyszerűen kezdte a román élvonal tavaszi időszakát Bőle Lukács együttese, az osztályozós helyen telelő CSMS Iasi, amely 3-0-ra győzött Gheorghe Hagi csapata, a középmezőnybeli Viitorul Constanta otthonában. Honfitársunk kezdő volt és végigjátszotta a találkozót. Klubja fontos sikert aratott, de továbbra sem mozdult el a veszélyzónából.

Olvasói sztorik