Nemzetközi foci

VIDEÓ: Németh Krisztián újra gólt lőtt

Az amerikai Sporting Kansas City magyar légiósa ezúttal tizenegyesből volt eredményes.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az FC Tucson szervezésében kezdetét vette a Desert Diamond Kupa felkészülési torna az Egyesült Államokban. A nyitómeccs első félidejében Németh Krisztián csapata, a Sporting Kansas City kétgólos hátrányba került a Colorado Rapids ellen, de a vége 2-2 lett.

A 77. percben éppen a – legutóbb mesterhármast jegyző – magyar légiós büntetőjével szépített az SKC. Érdemes megnézni a videón a tizenegyest megelőző „szabálytalanságot”… Németh csapattársa úgy feldobta magát, hogy majdnem kirepült a stadionból!

Honfitársunk nem volt kezdő, ezúttal is a második félidőben kapott lehetőséget. A beállítása után rögtön veszélyeztetett, majd volt egy kiváló átadása, amely majdnem gólpassz lett. A hetvenedik percben alig lőtt a kapufa mellé, a meccs utolsó percében pedig a győzelmet is megszerezhette volna, de lövését a kapus kivédte, szóval végig rendkívül veszélyesen, agilisen játszott.

Vasárnap a Seattle Sounders, jövő csütörtökön pedig a Real Salt Lake ellen lépnek pályára a magyar származású Peter Vermes vezetőedző tanítványai a kupa keretében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik