Nemzetközi foci

Bogdán edzője nagyon rosszul döntött…

A magyar kapust valóban a kispadra ültette a Bolton menedzsere; talán ez is hozzájárult a vereséghez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az angol másodosztályú Bolton Wanderers menedzsere előre megmondta, hogy a szombati, liverpooli bravúrjai ellenére nem Bogdán Ádám fog védeni a keddi bajnoki meccsen, a Rotherham otthonában. Az edző tartotta magát a kijelentéséhez, a kispadra ültette honfitársunkat a 27. fordulóban, de négy oka is van, hogy megbántja a döntését, az ellenfél ugyanis ennyiszer talált Andy Lonergan hálójába… A vége 4-2 lett a hazaiaknak, Neil Lennon pedig fogadhatja a gratulációkat a nagyszerű kapusválasztása miatt…

A holland másodosztály 21. fordulójában Vida Krisztofer együttese a De Graafschap 2-0-ra győzött a Telstar vendégeként, ezzel stabilizálta helyét a középmezőnyben. Honfitársunk kezdőként 78 percet töltött a pályán.

Magyarok csapatai játszottak felkészülési mérkőzést: Kalmár Zsolt együttese, a német másodosztályú RB Leipzig a Gulácsi Pétert is foglalkoztató, osztrák bajnok Red Bull Salzburggal mérte össze tudását. A találkozó 3-3-as eredménnyel ért véget. A magyar kapus kezdőként végig a pályán volt az osztrákoknál, míg Kalmár a második félidőben kapott lehetőséget a lipcseieknél.

Biztosíthatta volna a továbbjutását a Török Kupa csoportköréből Futács Márkó együttese, de nem tette. A Mersin Idman Yurdu a Bursaspor együttesét fogadta, és nagyon sima, 5-0-s vereséget szenvedett. A hazaiaknál honfitársunk kezdőként végigjátszotta a találkozót, és egy sárga lapot gyűjtött be.

Pintér Ádám csapata, a Levadiakosz hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a Görög Kupában a Szmyrnisz ellen, ezzel 5-2-es összesítéssel elbúcsúzott a sorozattól. Honfitársunk végigjátszotta a találkozót.

Olvasói sztorik