Nemzetközi foci

Bogdán csere, Megyeri kezdő lesz?

A Liverpool ellen remeklő kapus csak a kispadon kaphat helyet, kollégája viszont védhet a Görög Kupában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kedd – Hiába Bogdán remeklése, csak csere lesz

Kedden este a Rotherham United vendége lesz a Bogdán Ádámot is soraiban tudó Bolton Wanderers az angol másodosztály 27. fordulójában. A magyar kapus a hétvégi, Liverpool elleni FA Kupa-mérkőzés legjobbja volt. Nagy bravúrokkal segítette csapatát, így 0-0-val ért véget a találkozó, ám hiába a jó forma, a hírek szerint a bajnokságban továbbra is csak második számú kapusként számol vele menedzsere.

Előnyös helyzetből várja a kupavisszavágót Pintér Ádám csapata, a Levadiakosz. A görög együttes a Szmirniszt fogadja a nyolcaddöntő második meccsén: a párharc első felvonásán 1-1-re végeztek a csapatok.

A játéktér rossz állapota miatt keddre halasztották a holland másodosztályú De Graafschap és a Telstar mérkőzését. Vida Krisztofer csapata a kiírás szerint este nyolc órakor lép pályára a 21. fordulóban.

A máltai élvonal huszadik fordulójában a két utolsó mérkőzését is mára halasztották: Kecskés Zsolt együttese, a Pieta Hotspurs a sereghajtó Zebbug Rangers vendége lesz.

Biztosíthatja továbbjutását a Török Kupa csoportköréből Futács Márkó együttese, a Mersin Idman Yurdu. A csapat a harmadik helyezett, hatpontos Bursasport fogadja az utolsó előtti fordulóban; a Mersin hét pontjával vezeti a C-csoportot.

Magyarok csapatai játszanak felkészülési mérkőzést: Kalmár Zsolt együttese, a német másodosztályú RB Leipzig a Gulácsi Pétert is foglalkoztató, osztrák bajnok Red Bull Salzburggal méri össze tudását.

Szerda – Megyeri viszont védhet

Várhatóan ismét Megyeri Balázs védi a görög bajnok Olimpiakosz kapuját a kupában. Az együttes 3-0-s előnyt szerzett a Tyrnavosz vendégeként, így alighanem borítékolható, hogy hazai pályán könnyen lépnek tovább a legjobb nyolc közé.

A műtétje utáni rehabilitáció végző Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków a szintén lengyel Zaglebie Sosnowieccel játszik felkészülési mérkőzést.

Csütörtök – Egy edzőmeccs a hétvége előtt

Ukrán csapat ellen folytatja felkészülését a lengyel Lech Poznan. Lovrencsics Gergő, Holman Dávid (és lehet, hogy hamarosan Kádár Tamás) csapata a Metaliszt Harkovval találkozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik