Nemzetközi foci

Dzsudzsák nem megy sehova

A Dinamo Moszkva pénzügyi helyzete jelenleg nem indokolja a magyar játékos eladását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nemzetközi sportmédia rendszeresen beszámol Dzsudzsák Balázs lehetséges átigazolásairól. A cikkek szerint komoly érdeklődés van a magyar válogatott csapatkapitánya iránt. Jelenlegi klubja, az orosz Dinamo Moszkva szurkolói honlapja felidézi, hogy a közelmúltban az olasz Lazio, az angol Liverpool és Everton, illetve a német Borussia Dortmund érdeklődéséről írtak a szélső középpályással kapcsolatban. Egy olasz cikk szerint az orosz rubel gyengülése miatti nehéz pénzügyi helyzet kényszerítheti a fővárosiakat a magyar játékos eladására.

Az fcdin.com szerzői szerint azonban ezek az újságírói értesülések tévesek. Dzsudzsák szerződése 2015 végéig érvényes, ezért június végéig nem is tárgyalhat az esetleges kérőkkel a jelenlegi klubja megkerülésével. Márpedig a Dinamónak pillanatnyilag nincs oka, hogy mérlegelje honfitársunk eladásának lehetőségét, sőt mivel az egyesület pénzügyi helyzete stabilnak tűnik, inkább azt fontolgatják, hogy meghosszabbítják a szerződését. Időközben a napirenden a lejáró szerződéseket a nyáron.

– Az orosz bajnokság a legjobb nyolc európai liga között van, ezért szakmailag fejlődni tudok. Remélhetőleg a karrieremből még további hat-hét év van hátra. Egy topklubban játszom, és nem teszem tönkre a karrieremet, ha Oroszországban maradok – mondta a bérlista 21. helyén álló Dzsudzsák a közelmúltban a Marketing&Média Magazinban.

Olvasói sztorik