Nemzetközi foci

Dzsudzsák legalább tízmillióba kerül

Úgy tűnik, nem alaptalan híresztelés, hogy a Borussia Dortmund szeretné megszerezni a szélsőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán jelent meg az európai sportsajtóban, hogy a német élvonalban kiesőhelyen álló Borussia Dortmund szeretné szerződtetni a magyar válogatott csapatkapitányát, és a jelek szerint ezúttal többről van szó hétköznapi pletykánál.

A borlife.de cikkéből ugyanis egyértelműen kiderül, hogy Dortmundban komolyan veszik a hírt, és már nagyon várják Dzsudzsák Balázst. A téli szünetben az osztrák bajnok Salzburg csapatától érkező Kevin Kampl személyében már megvan az első erősítés, de honfitársunkra is szükségük lenne, hogy nagyobb nyomást, komolyabb támadópotenciált biztosítsanak a középpályán.

A Dinamo Moszkva szélsőjéről azt írják, hogy nemzetközi szinten nagyon tapasztalt, több poszton is bevethető és gyors. Öt góljával és nyolc gólpasszával jelenleg az egyik legeredményesebb játékos Oroszországban, és ezek a tulajdonságok jól kamatoztathatók a Bundesligában is. Azonban a Borussiának a szerző szerint legalább 10 millió eurót kellene fizetnie érte…

A Borussia természetesen már ősszel is szeretett volna elmozdulni a kiesőzónából, de nem járt sikerrel, tavasszal újra kell kezdenie a bennmaradásért zajló harcot. Az érkezők mellett természetesen távozók is lesznek, Dong Won Ji az FC Augsburg együttesét erősíti a jövőben, Milos Jojics helye szintén bizonytalan Dortmundban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik