Nemzetközi foci

Magabiztosan nyert Vadócz csapata

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok eredményeiről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben a szerdai eseményekről számolunk be.

Az indiai Szuperliga 12. fordulójában Vadócz Krisztián csapata, a Pune City a sereghajtó Mumbai City együttesét fogadta. A hazaiak magabiztosan, 2-0-ra nyertek, ezzel előreléptek a tabella negyedik helyére. A magyar középpályás kezdő volt, és végigjátszotta a meccset.

Az Olasz Kupában a 32 között Forgács Dávid együttese, az első osztályban szereplő Atalanta fogadta Filkor Attila csapatát, a másodosztályú Avellinót. A hazaiak 2-0-ra nyertek, de egyik honfitársunk sem lépett pályára. Forgács csereként nézte végig a találkozót, míg Filkor a keretben sem kapott helyet.

A görög élvonalban 11. mérkőzését játszotta Pintér Ádám együttese, a Levadiakosz, amely nagy meglepetésre 4-0-ra nyert a Giannina otthonában. Honfitársunkat nem nevezték a meccskeretbe.

Este a tabella első és második helyezettje találkozott: a PAOK 2-1-re győzött a Megyeri Balázst ezúttal is a kispadon jegelő Olimpiakosz otthonában.

Olvasói sztorik