Nemzetközi foci

Eldőlt: Dárdai sajnos nem marad

A magyar válogatott ideiglenes szövetségi kapitányát visszahúzza a szíve és a klubja Berlinbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Világos üzenet” címmel jelent meg cikkkedden a Hertha BSC honlapján, amelyben Dárdai Pál arról beszél, hogy nem marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hanem visszatér a klubjához.

Az írás első bekezdésében a szerző méltatja a berliniek U15-csapatának edzőjét, aki remek munkát végzett hazája válogatottjának élén, ennek ellenére visszatér a Herthához.

Az ideiglenes kapitány örül, hogy munkája meghozta a gyümölcsét, és annak is, hogy a játékosok az utolsó csepp verejtékükig küzdenek a közös projektért. A szerző szerint kiváló motivációs képességei jól ismertek a klubnál is.

– Nagy élmény volt, hálás vagyok a Herthának, hogy meg tudtam csinálni, de egyértelmű voltam. Ezt a négy meccset vállaltam, aztán megyek vissza Berlinbe. Alig várom, hogy visszatérhessek a családomhoz. Először Michael Preetz-et fogom felhívni, és együtt elemezzük majd ezt az átmeneti időszakot. Ő a főnököm, ezért leülünk és elmondom neki a tapasztalataimat – magyarázta Dárdai Pál. – A véleményem nem változott, szerződésem van a Hertha BSC-nél, és szeretném folytatni az edzőképzést is. Berlin az otthonom, itt van a családom, itt lakom, a gyermekeim itt járnak iskolába. A Hertha feltételei szintén világosak voltak.

A cikk ezután is egyértelműen fogalmaz: a klub azt szeretné, hogy Dárdai Pál hagyja ott a válogatottat, amelynek csak ideiglenesen vállalta az irányítását, és újra a berlini fiatalokat irányítsa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik