NB I

Dárdai nem marad kapitány?

Berlinben biztosak benne, hogy visszatér a Herthához az orosz meccs után a megbízott magyar szövetségi kapitány, erről a Kickernek nyilatkozott a berlini klub menedzsere.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Michael Preetz, a Hertha BSC menedzsere egyértelműen kijelentette, hogy Dárdai Pál nem marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

– Természetes, hogy a sikerek után most nyomást gyakorolnak rá, de a kezdetekkor ő maga sem hagyott kételyt afelől, hogy a magyarországi küldetése kedden véget ér. Nem kétséges, hogy vége a kapitányi munkájának és az oroszok elleni találkozót követően százszázalékosan a Herthánál elvégzendő munkára és az edzői tanulmányaira koncentrál majd – nyilatkozta a Kicker című sportlap honlapjának hétfőn Preetz.

A berlini klub utánpótlásában fontos szerepet betöltő, 38 éves Dárdai kinevezésekor azt mondta, csak erre a három tétmérkőzésre, illetve a keddi, oroszok elleni barátságos találkozóra vállalta a felkérést, ám pénteken, a finnek elleni összecsapást követően már úgy fogalmazott, értékelni kell a helyzetet és csak ezt követően dönt a folytatásról.

Olvasói sztorik