Nemzetközi foci

FOTÓ: ő lopta le Eremenko cuccait!

Nincs akadálya, hogy a finn válogatott a szlovákok elleni meccs után visszautazzon Moszkvába. Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A CSZKA Moszkva sportigazgatója szerint gond nélkül vissza fog tudni térni csapatához Roman Eremenko, a finn válogatott játékosa, akitől a múlt pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt ellopták a táblagépét és a táskáját, amiben benne volt a pénztárcája és az orosz útlevele. A finn küldöttség feljelentést tett az ügyben.

Eremenko Oroszországban született, és kettős állampolgár. A finnek Szlovákiában játszanak barátságos meccset kedden, a középpályásnak szombatig kellene visszatérnie a CSZKA-hoz. Roman Babajev a Szportexpressz című lapnak azt mondta, az egyesület is igyekszik segíteni játékosának a helyzet gyors megoldásában.

– Időben meg fog érkezni hozzánk, ezzel nem lehet gond, a finn válogatott stábja és mi is megadunk neki ehhez minden segítséget – n yilatkozta a moszkvai klub sportigazgatója.

A CSZKA szombaton az FK Krasznodar ellen játszik bajnoki összecsapást idegenben, jövő kedden pedig az AS Romát fogadja Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

A Rangadó.hu a negatív országimázsnak is beillő esettel kapcsolatban kérdésekkel fordult a Kempinski Hotel illetékeséhez. A következő választ kaptuk Dudás Ildikó marketing menedzsertől:

„Sajnálattal megerősítjük a hírt, hogy múlt pénteken a Kempinski Hotel Corvinus Budapest egyik vendégszobájában lopás történt. A szálloda az eset észlelése után azonnal értesítette a rendőrséget. Jelenleg folyik a rendőrségi nyomozás, a szálloda mindenben együttműködik a hatósággal.”

Arra sajnos nem kaptunk választ, hogyan fordulhatott elő, hogy Budapest egyik legelegánsabb szállodájában lopás történik egy szobából? Azt sem árulték el, tudják-e, kicsoda az illető, esetleg a szálloda egyik alkalmazottjáról van-e szó? És azt sem tudhattuk meg, milyen gyakran (vagy ritkán) történik ilyesmi a Kempinskiben?

FRISS:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2014. november 14-én 11 óra 55 perc és 12 óra 5 perc közötti időben Budapest belvárosában, egy szállodai szobából eltulajdonította a sértett értéktárgyait és készpénzét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a +36 1 373 10 10 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36 80 555 111 Telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Olvasói sztorik