Nemzetközi foci

A finnek sztárját meglopták Budapesten

Ez aztán a negatív országimázs: Roman Eremenkót kirabolták fővárosunk egyik luxusszállodájában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A finn válogatott budapesti szálláshelyén pénteken, az esti Európa-bajnoki selejtező előtt ellopták Roman Eremenko táblagépét és táskáját, amiben benne volt a pénztárcája és az orosz útlevele. A történtekre csak késő este, a vacsora után derült fény – írja a sport.segodnya.ua.

Az eset nem vet valami jó fényt a magyar főváros egyik legelegánsabb szállodájára, az öt plusz egy csillagos Kempinskire. Különös, hogy az orosz CSZKA Moszkva sztárjának szobatársa, Jarkko Hurme dolgai közül nem tűnt el semmi, őt nem lopták meg.

A luxushotel biztonsági kamerája rögzítette a tolvaj arcát, a rendőrségnek sikerült is azonosítania, jelenleg is keresik. A problémák azonban nem értek véget, hiszen kiderült, hogy a finn-orosz kettős állampolgár Eremenko orosz útlevelében volt az orosz vízum, így nem tud visszatérni szerdán a klubjához. A finn válogatott jelenleg Zsolnán tartózkodik, és a keddi, Szlovákia elleni meccsre készül. Szlovákiában hétfőn munkaszüneti nap lesz, így ott nem tudnak neki új útlevelet készíteni. A csapat vezetése jelenleg mérlegeli a lehetőségeket a probléma megoldására, de az már eldőlt, hogy az orosz nagykövetség segítségével nem fognak tudni új útlevelet szerezni neki szerdáig…

Olvasói sztorik