Nemzetközi foci

Hazard: nem akarok Madridba igazolni

A Chelsea támadó középpályása úgy érzi, álmai klubjában bizonyíthat hétről-hétre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A belga válogatott üdvöskéjét egyre gyakrabban hozzák szóba a Király Gárdával, ám Hazard állítja: csak arra koncentrál, hogy minél jobb teljesítményt nyújtson Jose Mourinho csapatában.

A 23 éves játékos azt is elárulta: egyáltalán nem érdekli a madridiak hívó szava, hiszen a Chelsea álmai klubja. Korábban arról szóltak a hírek, ha Bale Manchesterbe igazol, Hazard világrekordot jelentő összegért Madridba írhat alá.

Hazard az őszi szezonban tizenöt mérkőzésen öt gólt és két asszisztot jegyzett, a londoni kékek kezdőjéből pedig kirobbanthatatlan.

– Azért választottam a Chelsea-t, mert tudtam, kapok elég játékidőt a bizonyításra – mondta a középpályás a Canal+ riporterének. Harmadik éve játszom Londonban, de nem tudom megmondani, én vagyok-e a csapat legfőbb erőssége. Annyi biztos: örömmel játszok a Chelsea színeiben. Soha nem mondtam, ha távozom Londonból, csak a Madrid jöhet szóba. Nagyon boldog vagyok jelenlegi klubomnál.

Hazard 2012-ben a Lille-től igazolt Angliában, ám ma már nem gondolkodik a múlton.

– Amikor a tévében a francia bajnokság mérkőzéseit nézem, nem fog el nosztalgia. A jövőről gondolkodom, nem pedig a múlton. A PSG-nek is nagyszerű játékosai vannak, de Chelsea-nek nagyobb a nemzetközi rutinja és egy-egy posztra több világklasszis jut.

Olvasói sztorik