Nemzetközi foci

Schürrle – Reus csere a láthatáron

A dortmundiakkal nem tárgyaló Reusért a Chelsea is bejelentkezett. Schürrle érkezhet a helyére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Express úgy értesült, hogy a Chelsea legyőzte a Liverpool-Arsenal párost a Reusért folytatott harcban, a dortmundi játékos ugyanis januárban a londoni kékekhez írhat alá.

A lap úgy tudja, a Chelsea André Schürrlét is felajánlotta Reusért cserébe, és abban bíznak, hogy az világbajnoki cserével járó üzlet már az új év elején megszülethet.

A brazil tornáról sérülés miatt lemaradó 25 éves középpályást az utóbbi hónapokban szinte az összes lehetséges európai topklubbal szóba hozták, a PL-ből az Arsenal, a Liverpool, a Manchester United és a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani.

Reus szerződése viszont 2017 júliusában jár le a BVB-nél, ám egy kivásárlási záradék értelmében jövő nyáron 35 millió euró ellenében távozhat. A dortmundiak hosszú ideje akarnak új szerződést aláíratni kirakatfiújukkal, – ami már nem tartalmazna kivásárlási záradékot – aki az új kontraktust a mai napig nem írta alá.

A Dortmund nagyon gyengén szerepel idén a bajnokságban, jelenleg éppen elkerülik a kiesőzónát, így elől mindenképpen jól jönne egy kis segítség Schürrlétől, aki a világbajnokságon bombaformát mutatott.
Schürrle nem számít fix kezdőnek Mourinhónál, szerződése viszont 2018-ig Londonba köti, ám a friss világbajnok több játékidőre vágyik.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Dortmund már nem tárgyal Marco Reussal szerződése meghosszabbításáról. A Daily Express pedig kész tényként közölte, hogy a csapat kirakatfiúja januárban távozik. Jelen állás szerint London lehet a célállomás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik