Nemzetközi foci

Real: ha Bale távozik, Hazard érkezhet

A madridiak világrekordnak megfelelő összeget ajánlanak a belgáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Express értesülései szerint a madridiak fokozzák az érdeklődést Hazard iránt, ugyanis a Bernabeuban már készülnek a Bale-nélküli időkre.

A walesi jövőjét többen az utóbbi hetekben kezdték megkérdőjelezni a Királyi Gárdánál, szigetországi lapok ugyanis egybehangzóan arról írtak, hogy Gareth Bale rövid időn belül a Manchester Unitedhez igazol. A vörös ördögök állítólag közel 90 millió fontot hajlandóak fizetni a 25 éves szélsőért, aki jövő nyáron térhet vissza a Szigetországba. Mindez annak is függvénye, hogy a manchesterieknek sikerül-e kiharcolni a Bajnokok Ligájában való indulás jogát.

Brit lapok információi szerint, a Real Madridnál dolgoznak Bale pótlásán, és a Chelsea kulcsfiguráját, Eden Hazard-ot szemelték ki. A belga válogatott 2012-ben a Lille-től igazolt Londonba, ahol az elmúlt időszakban a csapat kulcsjátékosává nőtte ki magát. 126 fellépésen negyven assziszt és 35 gól fűzhető a nevéhez, szerződése 2017 nyáron jár le a kékeknél.

Spanyolok lapok úgy értesültek, a madridiak átigazolási világrekordra is készek Hazard-ügyben. Az eddig csúcsot pont Bale szerződtetésével tartják, a Real 2013-ban 85,4 millió fontért (100 millió euróért) vásárolta meg a villámgyors szélsőt a Tottenhamtől.

Olvasói sztorik