Nemzetközi foci

Piqué távozhat Barcelonából?

L. Enrique melegíteni küldte játékosát, pedig már nem volt cserelehetőség.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gerard Piqué jövőjét illetően számos spekuláció látott napvilágot az utóbbi időszakban, szigetországi lapok szerint a lenti videó azt bizonyítja, hogy karrierje a katalánoknál hamarosan véget ér.

A játékos ugyan korábbi nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy Barcelonából vonulna vissza, hiába a Chlesea és a Manchster United komoly érdeklődése. A spanyol bekk ugyanakkor nem ápol túl jó viszonyt Luis Enriquével, akinél alig kap játékidőt az őszi szezonban.

A világbajnok középső védő hétvégén az Almeria elleni bajnokin is csak csere volt, a gránátvörös-kékek a hajrában Neymar és Alba találataival gyűrték le riválisukat. A katalánoknál harmadik cserelehetőség gyanánt a 66. percben Busquets helyére Xavi állt be. Ezt követően az addig melegítő Piqué visszaült volna a kispadra, csakhogy L. Enrique nem hagyta ücsörögni a 27 éves játékost, hanem melegíteni küldte. Bizonyára a helyzet rendkívül megalázó volt a válogatott védő számára, a PL kérők viszont újabb esélyt és bátorítást kaptak Piqué-ügyben.

Az angol sajtó a következő kérdés-felvetéssel foglalkozik a témával: bizonyítja a videó, hogy a Chelsea és a Manchester United által csábított Piqué távozik Barcelonából?

Olvasói sztorik