Nemzetközi foci

Korcsmár kimaradt a győzelemből

Péntek esti gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Mostani cikkünkben a péntek esti mérkőzésekről számoltunk be.

A lengyel első osztály 11. fordulójában a Wisla Kraków hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Jagiellonia ellen. A krakkóiak magyar középhátvédje, Guzmics Richárd végigjátszotta a meccset.

https://www.youtube.com/watch?v=VkhO83mYyWQ

A török élvonal nyitómeccsén az újonc Marsin házigazdaként 2-1-re nyert a Bursaspor ellen. A hazaiak magyar támadója, Futács Márkó végigjátszotta a meccset, amelynek 15. percében sárga lapot kapott.

A német másodosztály kilencedik fordulójában a válogatott keretben is számításba vett Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth hazai pályán 2-0-ra győzött az Erzgebirge Aue ellen. Honfitársunk a cserepadról nézte végig a meccset.

A román élvonalban sereghajtó, és egyedüliként nyeretlen jászvásári CSMS 2-0-ra kikapott Brassóban, a tizedik forduló nyitómeccsén. A vendégek magyar légiósa, Bőle Lukács nem került be a keretbe.

A holland másodosztály kilencedik fordulójában a de Graafschap 2-1-re győzött a Den Bosch otthonában. A vendégek magyar játékosa, Vida Krisztofer kezdő volt, és a 68. percben lecserélték.

Olvasói sztorik