Nemzetközi foci

Csak a cserepad jutott a magyaroknak

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Szerdán mindhárom magyar játékos a kispadról nézte csapata meccsét, de egyiküket sem küldték pályára.

A Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában Megyeri Balázs csapata, a görög címvédő Olimpiakosz 2-0-ra kikapott a svéd bajnok Malmö FF otthonában.

A portugál másodosztály kilencedik fordulójában a Vitória Guimaraes tartalékcsapata (itt szerepel Balázs Benjámin) hazai pályán 2-1-re kikapott a Beira Mar ellen. A vesztes házigazdák a 24-es tabella 18. helyén állnak.

Az angol Championship tizedik fordulójában Király Gábor csapata, a Fulham házigazdaként 4-0-ra győzött Bogdán Ádám együttese, a Bolton Wanderers ellen. Király a cserepadról nézte végig a találkozót, Bogdán viszont az ujjsérülése és műtétje miatt a rehabilitációját végzi. „Jelenleg négy csavar van benne a műtét óta, úgyhogy nem egyszerű a dolog, elég csúnya törésem volt. Elvileg még hat hét biztos kell a gyógyuláshoz, de addig is erősítem a lábamat, gyakorlom a kirúgásokat” – mondta a vasassc.hu oldalon.

Király csapata a 22., Bogdán együttese pedig a 23. – tehát mindkét klub kiesőhelyen áll.

Olvasói sztorik