Evans sokra tartja Shawt

A Manchester United középhátvédje beszélt az új igazolásokról, akiket jó játékosoknak tart.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United középső védője, Johnny Evans szerint, újdonsült csapattársa, Luke Shaw a világ legjobb bal védője lehet.
Shaw nyáron a Southamptont hagyta ott a vörös ördögök kedvéért. Az angol klub harmincnyolc millió eurót fizetett ki a mindössze 19 éves tehetségért. Még nem tudott bemutatkozni új csapatában, mert augusztusban térdsérülést szenvedett. A hétvégi 4-0-ra megnyert QPR elleni mérkőzésen már a cserepadon ott volt. A következő fordulóban a Leicester City ellen játszik Luis van Gaal legénysége. A jelek szerint, vasárnap már semmi sem gördít akadályt a debütálása elé.
Csapattársa Johnny Evans nagy dolgokat vár a tizenkilenc éves játékostól.
– Nagy lehetőséget látok benne. Nem kétséges, hogy egyszer ő lesz a világ legjobb balhátvédje. Marcos Rojot figyelemmel követtem a világbajnokságon és őt is egy kiváló labdarúgónak tartom. Tud balszélső védőt, középpályást és középhátvédet is játszani.
Evans kitért két másik nyáron szerződtettet labdarúgóra is. Daley Blind és Ander Herrera a QPR ellen kezdőként kaptak lehetőséget és éltek is vele. Utóbbi góllal és gólpasszal vette ki a részét a 4-0-ra megnyert találkozóból.
– Ander ragyogóan debütált. Ő egy nagyszerű srác, aki megmutatta, hogy nagyon tehetséges és egy remek játékos válhat belőle. Daley Blindet is láttam játszani a világbajnokságon, ahol remek teljesítményt nyújtott. Az Ajax utánpótlásból érkezett, így biztosan megtalálja a közös hangot a menedzserrel. – mondta Evans.

Címkék: muShawEvans