Nemzetközi foci

Casillas az Arsenalban?

Francia hírforrások szerint Casillas januárban Londonba költözik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai lapok arról a kissé váratlan hírről számoltak be, miszerint januárban a Real Madrid spanyol kapusa, Iker Casillas Londonba szerződik. Nyáron többen kritizálták a hálóőrt az előző szezonban nyújtott teljesítménye miatt, és távozása gyakori téma volt. Casillas ennek ellenére maradt Madridban. A Le10sport beszámolója szerint Arsene Wenger mindenképpen tapasztalt kapust igazolna télen, elsőszámú jelöltje pedig a posztra Iker Csillass.

Az Arsenal a BL keddi játéknapján kétgólos vereséget szenvedett Dortmundban, míg a Real Madrid nagyon könnyedén verte 5-1 arányban a baselieket.

Arsene Wenger a találkozó után elégedetlen volt csapatával: „A dortmundiak sokkal erősebbek voltak a középpályán, mint mi. Gratulálok nekik, ma ők voltak a jobb csapat. Csalódáskeltő teljesítményt nyújtottunk” – mondta francia tréner.

Az Arsenal ráadásul elveszítette Jack Wilshere-t is, aki bokasérülést szenvedett a találkozón. „Jacknek kifordult a bokája. Nehéz megmondani, mennyire súlyos a sérülés. Kicsit óvatosnak kell lennünk, de reméljük nem nagy a baj” – bizakodott Wenger.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik