Nemzetközi foci

Gulácsi, Dzsudzsák: cél a csoportkör

A kapus a Bajnokok Ligájában, míg a szélső középpályás az Európa Ligában bizonyíthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kedd-szombat ritmus az angoloknál

Az angol Ligakupa második fordulójában már csak két magyar érdekeltségű csapat szerepel: Tőzsér Dániel együttese, a másodosztályú Watford a harmadik ligás Doncaster Rovers ellen lép pályára odahaza. A hétvégén arcsérülést szenvedő Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderers idegenben harcolhatja ki a továbbjutást a harmadosztályú Crewe Alexandra ellen.

Szerda – Megőrizné előnyét a Salzburg

A Bajnokok Ligája-rájátszás visszavágóján a Gulácsi Pétert is foglalkoztató Red Bull Salzburg a svéd bajnok Malmö FF otthonában lép pályára. Az első mérkőzésen 2-1-re nyert az osztrák címvédő úgy, hogy a svédek az utolsó percben találtak be. Gulácsiéknak így nem lesz könnyű dolguk a visszavágón – amennyiben a Salzburg megőrzi egygólos előnyét, úgy a BL-főtáblán folytathatja. A párharc vesztese az Európa Liga csoportkörébe kvalifikálja magát. A találkozót a DigiSport2 csatornán élőben követhetjük 20 óra 40 perctől.

Gyepes Gábor csapata folytatja a Maláj Kupa csoportkörét: a negyedik fordulóban a Sarawak a Perakot látja vendégül. A magyar védő együttese három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel a csoport negyedik, utolsó helyén áll.

Csütörtök – Nehéz lesz Dzsudzsákéknak

Az Európa Liga rájátszásában a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz Dinamo Moszkva a ciprusi Omonia Nicosia vendége lesz. A párharc visszavágóját a hazaiak magyar válogatott játékosa, a műtét után lábadozó Leandro de Almeida biztosan kihagyja. A párosítás első mérkőzése 2-2-es döntetlennel zárult, így Dzsudzsákéknak idegenben kellene kiharcolniuk a csoportkörbe jutást.

Olvasói sztorik