Nemzetközi foci

Nem pihennek a légiósaink

Angliában, Oroszországban, Kínában és Finnországban is hétközi fordulót rendeznek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kedd – Angol Ligakupa-meccsek

Az angol Ligakupa első fordulójában lép pályára a Bajner Bálintot a legutóbbi bajnokin már az első félidőben lecserélő Ipswich Town: a magyar támadó csapatára az alacsonyabb osztályú Crawley Town vár. A Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Watford a Stevenage vendége lesz, míg Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderers a Buryt fogadja.

A német élvonal rajtjára készülő, Stieber Zoltánt is foglalkoztató Hamburger SV a szintén német Erfurt ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Szerda – Dzsudzsák csapata javíthatja hétvégi vereségét

Az orosz élvonalban hétközi fordulót rendeznek: Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a szintén egy győzelemmel és egy vereséggel kezdő Ufa vendége lesz a harmadik fordulóban.

A finn élvonalban szereplő, Gruborovics Tamást is soraiban tudó Inter Turku a listavezető Helsinki JK otthonába látogat a 24. fordulóban.

Megyeri Balázs együttese, a görög bajnok Olympiakosz a spanyol Athletic Bilbao ellen mérkőzik felkészülési meccsen.

Csütörtök – Rangadót játszanak Husztiék

Huszti Szabolcs csapata, a kínai élvonal tizedik helyén álló Csangcsun Jataj a kilencedik helyezett, két ponttal többet gyűjtő Shanghai Shenhua vendége lesz a 21. fordulóban. Huszti együttese egy meccsel kevesebbet játszott eddig a bajnokságban, mint soros ellenfele.

A női Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójában Vágó Fanny és Pinczi Anita csapata, a román címvédő CFF Olimpia Cluj a bolgár NSA Szófiával találkozik.

Olvasói sztorik