Nemzetközi foci

Vesztes csapatban játszott Stieber

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a pénteki meccsekről olvashatnak:

A német élvonalbeli Hamburger SV az olasz Lazio csapatával játszott felkészülési mérkőzést Lübeckben. A meccs végén a rómaiak örülhettek, hiszen Djordjevics és Tounkara góljaival 2-0-ra legyőzték a Stieber Zoltánt is a soraikban tudó hamburgiakat. A magyar középpályás kezdőként 63 percet töltött a pályán.

A holland másodosztály nyitófordulójában az Emmen a De Graafschap csapatát fogadta. A mérkőzés 1-1-re végződött, a vendégeknél Vida Krisztofer kezdőként lépett a pályára és 81 percet játszott.

A belga bajnokság harmadik fordulójában Köteles László csapata, a KRC Genk a Lokerent fogadta. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget. A magyar kapus helyzete az edzőváltás ellenére sem változott, a pénteki találkozót is a cserepadról nézte végig.

Olvasói sztorik