Hírek

Pintér megnézte Stieber edzőmeccsét

A magyar középpályás Ausztriában lépett pályára a német Hamburg színeiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Ausztriában edzőtáborozó hamburgiak hétfőn délután a török Akhisar Belediye GS csapatával játszottak edzőmérkőzést, Stieber Zoltán kezdőként egy félidőt kapott a szakmai stábtól. Pintér Attila szövetségi kapitány kihasználta az alkalmat, és elutazott a mérkőzésre, hogy szemügyre vegye a válogatottnál is számításba vett középpályást.

A találkozót 2-0-ra a HSV nyerte meg, mindkét gól az első félidőben született, Rafael van der Vaart, és a korábban Magyarországon szereplő Artjoms Rudnevs szerezték a találatokat.

– A mérkőzés után volt alkalmam beszélgetni Zolival, egyeztettünk a válogatott programjáról, elmondtam, mit tervezünk a következő időszakra. A látottak alapján úgy gondolom, van esélye bekerülni a Hamburg kezdőcsapatába, bízom benne, hogy rendszeresen játszani tudni majd a Bundesligában – idézi az MLSZ honlapja Pintér Attilát.

Egy másik kerettagot is megfigyelt a szakmai stáb: Markó Zsolt a Sopron és a Mersin Idman Yurdu felkészülési mérkőzését nézte meg. A törököknél Futács Márkó kezdőként 45 percet töltött a pályán, és szabadrúgásból be is talált a soproniak kapujába, a meccset csapata végül 3-1-re megnyerte.

Olvasói sztorik