Nemzetközi foci

Martins Indi a Portóé

A holland válogatott védő négyéves szerződést köt a portugálokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!A Feyenoord hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megegyeztek a Portóval Bruno Martins Indi átigazolásáról. A holland válogatott védő vételárát ugyan nem hozták nyilvánosságra, ám sajtóértesülések szerint 7,7 millió euróért vált klubot a 22 esztendős védő, aki négy évre szóló szerződést köt a portugál csapattal.

Martins Indi 2010 óta volt a Feyenoord első keretének tagja, az Eredivisében 102 mérkőzésen lépett pályára, s öt gólt lőtt.

“Ez a lépés jókor jött Bruno karrierje szempontjából, a Feyenoordnál nevelkedett, itt lett profi, válogatott játékos. Felkészült, hogy külföldre igazoljon. Jó példa rá, hogyan bánunk a tehetségeinkkel. Sok szerencsét kívánunk neki!” – mondta a holland klub technikai igazgatója, Martin van Geel.

“Ez a megfelelő idő számomra, hogy váltsak. Több, mint száz mérkőzésen léptem pályára a Feyenoordban és képviselhettem a hazámat a világbajnokságon. Külön köszönöm a csapattársaimnak és a szurkolóknak az elmúlt éveket, nagyon jó hatással voltak a teljesítményemre” – köszönt el holland klubjától Martins Indi.

Olvasói sztorik