Nemzetközi foci

Drogba visszatérhet a Chelsea-hez

Az elefántcsontparti támadó visszatérhet a Stamford Bridge-re, Suárezt szerdán mutatják be Barcelonában. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mangala is közel a Chelsea-hez

Eliaquim Mangala egyre közelebb Londonhoz – számolt be a Daily Star. A hírek szerint a Porto védője 40 millió euróért érkezik majd a Stamford Bridge-re.

Pogba a Chelsea-ben?

A Daily Mail szerint Pogbának háza van Londonban, közel a Stamford Bridge-hez. A pletykák máris elindultak, miszerint a francia játékos jövőre a kékeknél folytatja. Nem titok, hogy Pogba odavan a Chelsea-ért, hiszen múltkor egy játékban igazolta le magát a londoni együtteshez.

Manquillót szeretné az Arsenal

Az Atlético Madrid 20 esztendős jobbhátvédjét nézték ki maguknak az Ágyúsok – írja a Daily Mail. Sagna távozása után a fiatal játékos szerződtetése nem kis húzás lenne Wengeréktől. Javier Manquillo vévigjárta az utánpótlás-válogatottakat, piaci értéke pedig jelenleg 6 millió euró.

Vidal egyre közelebb Angliához

A Manchester United foggal-körömmel ragaszkodik elképzeléséhez, mely szerint Arturo Vidal az Álmok Színházában kezdené meg a bajnokságot. Evra napokon belül aláírhat a torinói csapathoz, ám a transzfer nem kapcsolódik Vidal ügyéhez – írja a Daily Express. Ennek ellenére még is úgy tűnik, hogy a chilei játékos hamarosan Manchesterbe költözhet.

Megvan Janmaat új csapata?

A Voetbal International értesülései szerint Daryl Janmaat iránt komolyan érdeklődik a Newcastle United. A holland válogatott védőnek jövő nyáron lejár a szerződése a Feyenoord együttesével. A 24 éves játékos piaci ára 5 millió euró, amelyet a szarkák hajlandóak is lennének kifizetni.

Khedira az Arsenalba mehet

Amennyiben mégsem sikerül megtartania Carlo Ancelottinak Sami Khedirát, a középpályást örömmel látnák Londonban. A Daily Express információi szerint, ha nem kap új szerződést Khedira a királyiaktól, akkor az ágyúsoknál folytatja.

Kroos jövő héten aláír

Toni Kroos hatéves szerződést köt a Real Madriddal – értesült a Fichajes.net. A német válogatott középpályás érkezését a világbajnokság után, jövő héten jelentik be a spanyol fővárosban.

Khedira Madridban maradhat

Carlo Ancelotti megtartaná a világbajnokságon jó teljesítményt nyújtó Sami Khedirát – írja a Sport. A Real Madrid azonban lefaragna a német középpályás évi 10 millió eurós béréből. A 27 éves játékos szerződése jövő nyáron jár le.

Filipe Luis a Chelsea-ben?

Az Atlético Madrid 28 éves bal védőjét már csak hajszálak választják el a Chelsea csapatától – informálódott a The Sun. A brazil játékosnak 2017-ig van szerződése a spanyol fővárosi klubbal, kivásárlási ára pedig 15 millió euró körül mozog.

Di María megegyezett a Uniteddal

Az argentin szélső heti 150.000 fontot kaphat a Vörös Ördögöktől – írja a Metro. A játékos és az angol klub mindenben megegyezett egymással, így már csak a Real Madridon múlik a transzfer.

Luiz Gustavo a Monaco célkeresztjében

A hercegségi együttes kész 35 millió eurót ajánlani a Wolfsburg brazil válogatott középpályásáért – számolt be a német Bild. A BL-győztes, 26 esztendős játékosnak 2018-ig van érvényes szerződése a farkasokkal.

Drogba visszatér?

Jose Mourinho és Didier Drogba nagyon jó kapcsolatot ápolnak, a Special One pedig most visszacsábítaná Londonba a 36 éves támadót – írja a Daily Mail. Drogba legutóbb a Galatasaray csapatában futballozott, szerződése idén nyáron lejárt, a török klub pedig nem kívánta meghosszabbítani a kontraktust. Így Drogba, aki 2004 és 2012 között volt a Chelsea játékosa, ingyen igazolhatóvá vált.

Suárezt szerdán mutatják be

A Daily Star értesülései szerint Luis Suárez a hétvégén írja alá szerződését a katalán sztárcsapattal. A lap arról cikkezik, hogy az uruguayi játékos hivatalos bemutatására jövő hét szerdán kerül majd sor.

Olvasói sztorik