Nemzetközi foci

Di Maria kikosarazta az MU-t

Az argentin szélső idén is a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni. - A nap pletykái egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Csatárt igazolt a Soton

A Feyenoord gólerős támadója a Southampton csapatához szerződött. A hírek szerint 10 millió euróért váltott csapatot és hároméves szerződést írt alá.

Jackson Martinezt sokan vinnék

A Porto kolumbiai támadója még nem tudja, hol folytatja pályafutását. Noha még két évig szerződés köti a Portóhoz, a Liverpool mellett az Arsenal és az AC Milan is szerződtetné.

Rómából igazolt az Inter

Két évre kölcsönvette Dodót az Inter. Az AS Roma bal bekkjének Ashley Cole és Urby Emanuelson érkezése után nincs helye a keretben, így távoznia kellett. Az Inter 1.2 millió eurót fizet a kölcsönvételért, de a későbbiekben 7.8 millió euróért megvásárolható lesz.

Robinho követheti Kakát

Adriano Galliani bejelentette, hogy Robinho távozni szeretne az AC Milantól. A brazil támadó minden bizonnyal az Orlando City játékosa lesz, s csakúgy mint Kaka egy fél évig ő is Sao Paulóhoz kerül kölcsönbe.

Touré távozik?

Yaya Touré ügynöke megszellőztette a középpályás távozását. A Real Madrid vagy a PSG lehet a következő állomás.

A Monaco Cechre pályázik

Miután Victor Valdés nem ment át az orvosi vizsgálaton a Monacónál, Petr Cech felé irányul a francia csapat figyelme. Thibaut Courtois visszatérése a Chelsea-hez nem kedvez a cseh kapusnak, így eligazolhat.

Mangala orvosin a Citynél

A goal.com információi szerint Eliaquim Mangala megérkezett Manchesterbe, hogy átessen az orvosi vizsgálaton. A Porto játékosa 31.8 millió fontért igazol majd Angliába.

Tovább erősödhet a Liverpool

Angol sajtóértesülések szerint Lazar Markovic az orvosi vizsgálat után Angliába szerződik. A Liverpool 19.8 millió fontot utal majd át a Benficának. Brendan Rodgers pedig újabb ajánlatot tesz Dejan Lovrenért. A Southampton menedzsere, Ronald Koeman is lemondóan nyilatkozott hátvédjéről.

Song ismét Angliában?

A Daily Star szerint a Barcelona középpályása visszatérhet Angliába. Az Arsenal egykori játékosa iránt a Manchester United mellett a Chelsea is érdeklődik.

Aurier a PSG radarján

A Le Parisien információja szerint mégsem igazol Angliába a fiatal hátvéd. Az átigazolás összegéről nincs információ, de a PSG Clement Chantome játékjogát is átadná a Toulouse-nak.

Távozhat az Udinese kapusa

A 18 esztendős Simone Scuffet iránt az Atletico Madrid érdeklődik. A Gazzetta dello Sport szerint megvásárolnák a kapust és egy évre kölcsönadnák a Granadának.

A Stoke Bojant akarja

Peter Coates, a Stoke elnöke megerősítette azt az információt, hogy szerződtetné Bojan a Barcelonától. A Skysports szerint egyelőre csak kölcsönbe kerülne Angliába a 23 éves támadó.

Mourinho kiszúrna az Arsenallal

A Mirror Sport beszámolója szerint José Mourinho is szerződtetné Sami Khedirát. A portugál mester korábban már dolgozott együtt a német középpályással a Real Madridnál, így jól ismeri a képességeit.

Bebe távozóban

A Manchester United egyik legrosszabb igazolása elhagyhatja Angliát. A portugál A Bola szerint a jövő héten a Benfica csapatához szerződhet.

Welback Madridban?

A Mundo el Deportivo arról számolt be, hogy a Real Madrid szerződtetné Danny Welbecket. Az angol támadót akkor igazolnák le, ha Alvaro Morata a Juventushoz szerződik.

Nagy csata Bonyért

A Swansea támadója iránt a Liverpool és a Tottenham is érdeklődik. A hírek szerint 18 millió fontért vásárolnák meg. A vesztes pedig a QPR csatárával, Loic Remyvel vigasztalódhat.

Mindenki Rodwellt akarja

A Manchester City mellőzött középpályása iránt 9 csapat érdeklődik (Newcastle, Sunderland, Stoke, Southampton, West Ham, Tottenham, Swansea, West Brom és Everton).

Di Maria kikosarazta az MU-t

Angel Di Maria elutasította a Manchester United ajánlatát, mert a vörösök nem kvalifikálták magukat egyik európai kupába se. Angol lapok szerint azonban van esély a távozására, hiszen a PSG és a Juventus is érdeklődik iránta. Ettől függetlenül Arturo Vidal megszerzéséhez közel jár a Manchester United.

Erősödhet az Arsenal

A Telegraph beszámolója szerint Sami Khedira és Lars Bender is az Arsenalhoz szerződhet, bár valószínűsíthető, hogy csak egyiküket szerződtetik. A brit lap arról is beszámolt, hogy Mathieu Debuchy 48 órán belül, 10 millió fontért szerződhet át a Newcastle Unitedtől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik