Nemzetközi foci

Robben nemet mondott a Unitedre

Harapási záradék került Suárez szerződésébe, Paulinho pótolhatja Vidalt a Juvénál. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Lovren egyelőre marad a Southamptonnál

Az elmúlt hetekben minden arról szólt, hogy Dejan Lovren a Liverpoolhoz szerződik, ám a horvát válogatott játékos egyelőre marad a Southamptonnál, amellyel el is utazott a belgiumi edzőtáborba – goal.com.


Ki pótolhatja Suárezt?

Luis Suárez távozásával a Liverpool támadósorában óriási űr keletkezett, amit nem lesz egyszerű betölteni. A Daily Mail szerint a Vörösök célkeresztjében van Loic Remy, Wilfried Bony és Karim Benzema is.


Vidal a világ egyik legnagyobb csapatában akar játszani

A Manchester United továbbra is élénken érdeklődik Arturo Vidal iránt, aki azonban csak szabadsága után dönt a jövőjéről. A Juventus chilei válogatott játékosa azt azonban leszögezte, a világ legnagyobb klubjainak egyikében szeretne futballozni – Daily Mail.


Di Maria napjai meg vannak számlálva

Angel Di Maria egyre közelebb a PSG-hez. A francia klub és a Real Madrid elöljárói pénteken találkoztak, hogy az argentin középpályás jövőjéről tárgyaljanak, az AS szerint szóban már meg is állapodtak a 60 millió eurós vételárról.


A PSG nem adja Marquinhost

A Barcelona szeretné megszerezni Marquinhost a PSG-től, ám a francia klub nem kívánja eladni a 20 esztendős brazil védőt.


Tourét ajánlják a Real Madridnak

Yaya Touré menedzsere beajánlotta a Manchester City középpályását a Real Madridnak.


De Jong a PSV-t választotta

Luuk de Jong a Newcastle helyett a PSV-hez szerződött. A 23 esztendős támadóért 4,4 millió fontot fizettek a Mönchengladbachnak, s öt évre szóló szerződést kötöttek a játékossal.


Egyiptomi védőt tesztel az Arsenal

Ahmed Fathi, az egyiptomi Al Ahly védője Londonba utazott, hogy az Arsenalnál vegyen részt próbajátékon. A 29 esztendős játékos korábban fél évet már játszott Angliában, akkor a másodosztályú Hull City kölcsönjátékosa volt.


25 millió fontot veszített a Liverpool a harapás miatt

Luis Suárez harapása miatt a Real Madrid kiszállt a támadó megszerzéséért folytatott harcból, így a Barcelona ellenfél nélkül maradt, s jóval áron alul tudta megvásárolni az uruguayi csatárt a Liverpooltól. A Vörösök a hírek szerint 25 millió fontot veszítettek az ügyleten.


200 millió Messiért?

A Daily Mail értesülései szerint a Manchester City szerette volna megszerezni Lionel Messit a Barcelonától a támadó 200 millió fontos kivásárlási árát kifizetve.


Enner Valencia a Premier League-be szerződhet

Enner Valencia 48 órán belül a West Ham Unitedhez szerződhet. A Daily Mail szerint az ecuadori támadó 12 millió fontért igazolhat a Kalapácsosokhoz. Sam Allardyce, a WHU menedzsere elmondta, közel a megegyezés, de még nincs aláírt szerződés.


Pogba nemet mondott a Chelsea-re

Paul Pogba menedzsere szerint a Juventus 21 esztendős középpályása nem akar a Chelsea-be igazolni – Daily Mail.


Robben nem megy Manchesterbe

A Brazília elleni bronzmeccset követően a leköszönő holland kapitány, Louis van Gaal megkérdezte Arjen Robbent, nem lenne-e kedve Manchesterben játszani, ám a Bayern München középpályása a Dutch TV-nek elmondta, visszautasította az ajánlatot, mert jól érzi magát Németországban.


Filipe Luis a tartalékcsapattal edz

Még nem hivatalos, de Filipe Luis minden bizonnyal a Chelsea-ben folytatja pályafutását. Az Atlético Madrid 28 esztendős szélsője jelenleg a Matracosok tartalékcsapatával edz.


Mangala túl az orvosin

Eliaquim Mangala átment az orvosi vizsgálaton Manchesterben, így hamarosan a City játékosa lehet. A Porto védőjét a United is le szerette volna igazolni, ám túl későn futott be az ajánlatuk. A goal.com szerint 24 órán belül hivatalosan is bejelenthetik Mangala érkezését.


Százmillióért igazolna a Barca

Luis Suárezért már így is csillagászati összeget költött a Barcelona, ám a katalánok további száz millió eurót készek átigazolásokba fektetni. A Sport szerint ezért az összegért három játékos érkezhet, Marquinhos a PSG-től, Jeremy Mathieu a Valenciától, valamint Juan Cuadrado a Fiorentinától.


Tello a Portóban folytatja

Cristian Tello édesapja szerint fia a Portóban játszik majd a következő szezonban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 22 esztendős csatár kölcsönbe, vagy végleg szerződik Portugáliába.
“Cristian boldog és alig várja, hogy megmutathassa a Portónál, hogy mit tud. Készen állunk csomagolni és búcsút inteni Barcelonának, kedden már Portugáliában lesz” – mondta az édesapa.


Az Arsenal vagy a Chelsea viheti Khedirát

Nagy valószínűség szerint távozik a Real Madridtól Sam Khedira. A német válogatott középpályás szerződése a jövő nyáron járna le a Király Gárdánál, s a hosszabbítási kísérletek kudarcba fulladtak. Khedirát az Arsenal vagy a Chelsea viheti 25 millió euróért.


Közel az egyezség James ügyében

A Marca szerint közel a megállapodás James Rodríguez ügyében a Real Madrid és a Moncao között. A francia bajnokságban szereplő klub korábban 115 millió eurót kért a kolumbiai válogatott játékosért, ám a végleges ár valahol 75 és 85 millió euró között lesz.


Védőt venne a Barca

A Barcelona támadósora már késznek tűnik a következő szezonra, a védelemre azonban még elférnek az erősítések. A katalánok ezért kinézték maguknak a Tottenham belga hátvédjét, Jan Vertonghent, valamint a Dortmund német válogatott játékosát, Mats Hummelst – Mundo Deportivo.


Mourinho a PSG-ből igazolna

Argentin támadó-középpályással erősítene a Chelsea. Amennyiben a PSG-nél sikerül megszerezni Angel Di Mariát, úgy Javier Pastorétól megválnának, s a 25 esztendős játékos José Mourinho csapatához kerülhet – Daily Express.


3 millió fontot veszíthet Suárez

A Barcelonához szerződő Luis Suárez szerződésébe bekerült egy záradék, miszerint három millió fontjába kerül, ha megharap valakit – Daily Mail.


Bebé közel a Benficához

Bebé, a Manchester United támadója megegyezett a Benficával, már csak a két klubnak kell egyezségre jutnia a portugál játékos vételárát illetően – A Bola.


PL-klubok akarják Cambiassót

Az Aston Villa és a West Ham United is szeretné leigazolni az olasz Intertől távozó rutinos középpályást, Esteban Cambiassót. Az argentin játékos a hírek szerint a Kalapácsosokhoz menne, ahol heti 50 ezer fontos fizetést kínálnak neki – Sunday People.


További hat játékost igazolna a Liverpool

A három érkező mellé további hat játékost igazolna a Liverpool, amelynek Luis Suárez értékesítésével alaposan megnőtt az átigazolásra szánt büdzséje.


Juventus: Vidal megy, Paulinho jön?

A Juventusnál arra számítanak, hogy Arturo Vidal a nyáron a Manchester Untiedhez távozik, így bőszen keresik a chilei utódát. A torinóiak a helyére a Tottenham játékosát, Paulinhót szemelték ki, akiért 20 millió fontos ajánlatra készülnek.

Olvasói sztorik