Nemzetközi foci

Kaká az MLS-ben folytatja

Traoré a Bursasporban, Saponara a Milanban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!Az Orlando City csapata bejelentette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Milan 32 esztendős brazil középpályásával, Kakával. A klub közleménye szerint Kaká januárban csatlakozik az MLS-ben szereplő csapathoz, ám több részletet egyelőre nem árultak el.

A Real Madridban is megfordult játékos korábban elmondta, szívesen játszana az amerikai bajnokságban.

“Egy nap Amerikában szeretnék játszani. A szezon végén a vezetőkkel megbeszéljük a továbbiakat. Nem csak a pénz számít, nem az a legfontosabb számomra” – mondta.

A török élvonalbeli Bursaspor három éves szerződést kötött Bakaye Traoréval, az AC Milan 29 esztendős játékosával. A mali középpályás az előző szezont is Törökországban töltötte, az Erciyesspornál játszott kölcsönben, ahol segített a csapatnak elkerülni a kiesést. Traoré a Bursasporral az Európa Ligában is szerepelhet.

“Boldog vagyok, hogy a Bursasport választottam, minden erőmmel segíteni fogok a csapatnak. A csapat négy éve bajnok lett, azért vagyok itt, hogy megismételjük azt a teljesítményt. Az elmúlt szezonban megtapasztalhattam, hogy mennyire fanatikusak itt a szurkolók, nagy hatással voltak rám” – mondta Traoré.

A Milan egyúttal bejelentette, hogy immár kizárólag ők birtokolják Riccardo Saponara játékjogát, amelyen tavaly óta a Parmával osztoztak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik