Nemzetközi foci

Suarez a Barcában köthet ki

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint Luis Suárezt 65 millió euróért igazolhat Barcelónába.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kövesd figyelemmel egész nap frissülő cikkünket!

Vb-n szereplő csapattársat kap Huszti

A Hannover labdarúgócsapata átigazolta a brazíliai világbajnokságon szereplő chilei válogatott hátvédjét, Miiko Albornozt.
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató német klub három idényre szerződtette a 23 éves védőt.
A svéd gyökerekkel rendelkező Albornoz az előző szezonban a svéd bajnok Malmö alkalmazásában állt. – MTI

A Realnak nem kell Suarez, inkább megemelik Benzema fizetését

Úgy tűnik, a Real Madrid letett arról, hogy szerződtesse Luis Suarezt a Liverpooltól, ugyanis Florentino Pérez szerint az uruguayi támadó vételára alaposan megemelkedik majd a világbajnokság alatt, s így már nem éri meg leigazolni ezen a nyáron. Ráadásul Karim Benzema teljesítményével is elégedettek a Királyi Gárdánál, a francia támadó a vb-n is kiemelkedőt nyújtott Honduras ellen. Ennek megfelelően inkább Benzema fizetését emelnék meg Madridban, a csatár a hírek szerint évi hét millió eurót keresne a jövőben. A 26 esztendős játékos jövő nyáron lejáró szerződését további három évvel toldanák meg. – El Confidencial

Vidal nem tudja, marad-e

“Hogy maradok-e a Juventusban? Nem tudom. Jelenleg csak a világbajnokságra és a válogatottra koncentrálok. A vb után meglátjuk, mit hoz a jövőm” – mondta Arturo Vidal a Sky Italiának.

A vb másik kapusfelfedezettjét is vinné a Barca

A Daily Express szerint a Barcelona Claudio Bravo után egy másik, a vb-n bravúrt bravúrra halmozó kapust, Guillermo Ochoát is leigazolná. A mexikói hálóőrnek köszönheti csapata, hogy 0-0-ás döntetlent ért el Brazília ellen. A lap szerint a kapust az Arsenal és a Liverpool is vinné.

A Napoli leigazolná a vb-n durvaságért kiállított középpályást

Az olasz Napoli is beszáll az Alex Songért folytatott versenybe. A Barcelona kameruni válogatott védőjének a Premier League-ből is vannak ajánlatai, így nem tudni, hogy hol folytatja. A 26 esztendős játékos volt az, aki hátulról csúnyán leütötte Mario Mandzukicsot a Horvátország elleni vb-meccsen, amiért azonnali piros lapot kapott, csapata pedig végül 4-0-ás vereséget szenvedett. – Sport

Elefántcsontparti védő a Marseillben?

Az Olympique Marseille érdeklődik a Toulouse jobbhátvédje, Serge Aurier iránt. Az elefántcsonparti válogatott játékosa azonban inkább elhagyná Franciaországot, s az Arsenalban folytatná pályafutását. A Toulouse 8 millió eurót kér Aurierért.

20 millióért venne szélsőt a Tottenham

A Tottenham Hotspur csapata szeretné leigazolni a PSV 20 esztendős szélsőjét, Memphis Depayt. A londoniak 20 millió eurót sem sajnálnának kiadni érte. A holland válogatott játékos egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá az ausztrálok elleni 3-2-es győzelemhez. – Metro
A Spurs az Espanyol belső védőjét, Hector Morenót is megszerezné. Az AS szerint a londoniak Michael Dawson pótlására igazolnák le a mexikói válogatott játékost.

Még nem érkezett ajánlat Balotelliért

Az elmúlt hetekben több klubbal – legtöbbször az Arsenallal – is összeboronálták a Milantól távozni készülő Mario Balotellit, ám hivatalos ajánlat eddig még nem érkezett a piros-feketékhez.

Az Arsenal Lavezzit is figyeli

A Sun és a Daily Star szerint az Arsenal 15 millió fontot fizetne a PSG-nek Ezequiel Lavezzi játékjogáért.

A Barca Higuaint is akarja!

A Gazzetta dello Sport információja szerint Gonzalo Higuaint szeretné szerződtetni a Barcelona. A hírek szerint 55 millió eurót ajánlottak az egy évvel ezelőtt 40 millióért vásárolt csatárért, ám a Napoli elnöke 70 milliót szeretne.

Lescott a WBA játékosa!

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, Joleon Lescott orvosi vizsgálaton esett át a West Bromnál, mára pedig hivatalossá vált az érkezése. A 31 éves hátvéd ingyen igazolt új csapatához, ahol kétéves szerződést írt alá.

Lallana 30 millió fontért távozhat

Adam Lallana a Liverpoolhoz szeretne szerződni, ám a Southampton megkéri az árát. Az Express szerint Brendan Rodgers 25 millióért nem akar többet fizetni érte, így még komoly alkudozásokra lehet számítani.

Kaka az MLS-ben folytatja!

Az ESPN szerint Kaká a 2015-ös szezont már az Orlando City játékosaként kezdi meg. A 2014-es év hátralévő részét pedig a Sao Paulo csapatában tölti majd kölcsön.

A Liverpool 15 millió fontot adna Khediráért

A Metro értesülése szerint Sami Khedira iránt érdeklődik a Liverpool. Az angol lap szerint a sokat sérült játékoshoz nem ragaszkodnak Madridban, s mivel a szerződése jövő nyáron lejár, ez az összeg is elegendőnek bizonyulhat.

Ivanovicot akarja az Arsenal

Noha Thomas Vermaelen cáfolta, hogy a Manchester Unitedhez igazolna, az Arsenal felkészül az esetleges távozására. A Metro szerint Wenger 7 millió fontot fizetne a középen és a jobb szélen is bevethető hátvédért.

Eto’o Rómába szerződhet

Samuel Eto’o szerződése lejár a Chelsea-nél és Diego Costa érkezése miatt nem marasztalják. Az Express szerint Olaszországban, az AS Roma csapatánál folytathatja pályafutását. Az angol lap szerint kétéves szerződést ír alá és heti 60 ezer fontot keres majd.

Suarez a Barcában köthet ki

Luis Suarez csütörtök este a kiesés szélére juttatta Angliát és ezzel számos liverpooli csapattársát. A spanyol lap pedig nem sokkal később lehozta, hogy az uruguayi támadó elhagyja a szigetországot. A hírek szerint külföldi csapatok számára érvényes kivásárlási árat fizeti ki a Barca, azaz 65 millió euróért vált csapatot. Az El Mundo Deportivo szerint ez az összeg akkor csökkenhet, ha Alexis játékjogát belevonnák az egyességbe.

Olvasói sztorik